The digital office for freelancers & businesses.

Send invoices and quotes. Make projects and tasks. Register trips, timesheets and much more. All from one spot.


Registreer gratis Take tour

Geen downloads
Geen beperkingen
Op elk apparaat

Wat is
RocketOffice?

Het is belangrijk als ondernemer dat u de mogelijkheid hebt om uw werk te doen zonder je zorgen te hoeven maken. RocketOffice kan u helpen uw werk te doen zonder dat je je hoeft bezig te houden met alle honderden verschillende programma's en toepassingen die vandaag de dag bestaan. Om die reden hebben wij een compleet pakket voor u samengesteld waar u volledig van kan profiteren. RocketOffice is ook het eerste jaar helemaal gratis!

Waarom
RocketOffice?

We doen er alles aan om het zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen om uw eigen online kantoor te runnen. We werken er voortdurend aan om RocketOffice ? zo eenvoudig en duidelijk mogelijk te houden, want laten we eerlijk zijn, je werkt het beste in een opgeruimd en georganiseerd kantoor.

Inclusief
ondersteuning

Uw RocketOffice is al voorzien van extra hulp. Als je er niet uitkomt of vragen hebt tijdens het gebruik van RocketOffice, bekijk dan ons FAQ-gedeelte, stuur ons een e-mail of neem contact op met onze klantenservice via de livechat, helemaal gratis.

Registreer gratis Discover more

Start discovering all of our features:
Because RocketOffice is much more then just invoicing.

Projecten & taken

Maak projecten aan, plan taken met deadline en ken taken toe aan je teamgenoten. Bekijk per project de voortgang of exporteer/print een compleet project overzicht.

Kalender

Plan evenementen, deel ze met uw collega's en ontvang meldingen vr belangrijke.

Notities

Maak persoonlijke notities, voeg notities toe aan je klanten of projecten of laat notities achter voor je collega`s.

Bestandsbeheer

Uw eigen speciale opslag voor werkdocumenten, gemakkelijk gemaakt en in de cloud. Upload bestanden, maak uw eigen mappen en deel ze met collega's of klanten.


Registreer gratis Discover more

SSL beveiligde verbinding

Meer informatie

Gegevens uitwisselen

Meer informatie

Hulp & ondersteuning

Meer informatie

Uitgebreide rapporten

Meer informatie

Maak facturen en offertes

Maak een onbeperkt aantal offertes en facturen in een handomdraai! Het maken van standaard producten en sjablonen sneller dan ooit tevoren! Documenten die kunnen worden afgedrukt, gedownload of verzonden online bij de klik van een knoop!

Briefpapier in eigen huisstijl

Maak een onbeperkt aantal offertes en facturen in een handomdraai! Het maken van standaard producten en sjablonen sneller dan ooit tevoren! Documenten die kunnen worden afgedrukt, gedownload of verzonden online bij de klik van een knoop!

BTW-aangiftehulp

RocketOffice vult de declaratie-instructie van de BTW op voorhand voor u in. Dus hoeft u alleen de tabellen in uw BTW-aangifte over te nemen.

Krijg offertes online goedgekeurd

Laat uw klanten eenvoudig online een offerte goedkeuren. Ontvang een melding nadat de offerte is goedgekeurd zodat u direct aan de slag kunt met de order.


Registreer gratis Discover more

Scan inkoopfacturen

Meer informatie

Automatische back-ups

Meer informatie

Gegevens importeren

Meer informatie

Gegevens exporteren

Meer informatie

Timesheets

Log uren en bekijk uw timesheets in seconden! Beheer uw tijd en medewerkers met één klik op de knop! Verstuur gemakkelijk timesheets en klik om de rekening gemakkelijk aan uw klant te factureren!

Kilometerregistratie

Track en log kilometers! Gebruik onze tool om de afstand tussen twee postcodes te berekenen. Registreer uw rit, stuur de factuur naar uw klant, alles met een paar klikken!

Onbeperkt aantal gebruikers

Geen kwestie hoe klein of groot uw bedrijf is, RocketOffice schaalt mee! Maak een onbeperkt aantal gebruikers aan en geef hen aangepaste toegankelijkheid. Uw bedrijf beheren is nooit zo eenvoudig geweest!


Registreer gratis What people say about us

"Now you can run your office even from out of space!" - Digi World™

Josiah

Technician

Very happy to work with. I can do my phone repairs with ease now. Thanks for this opportunity!

Nathan

CEO

Rocketoffice became our daily routine. Me and my team love to work with your application.

Madelyn

Stylist

For years I haven`t had such an easy job on my invoicing and administration as since I started working with Rocket Office.

Registreer gratis

Veel gestelde vragen


Is RocketOffice geschikt voor mijn bedrijf?

RocketOffice is voornamelijk geschikt voor zelfstandig, freelancers en kleine bedrijven. Of u eigenaar van een klein bedrijf of gewoon uw leven beter wilt organiseren, RocketOffice zal zich aanpassen aan al uw behoeften en meer!
Registreren

Ik ben veel onderweg. Is RocketOffice wel mobiel-vriendelijk?

Ja, RocketOffice is ontworpen voor alle soorten apparaten zoals PC, laptop, tablet en mobiel.
Registreren

Ik gebruik al andere programma`s, hoe kan ik overschakelen naar RocketOffice?

U kunt uw contacten en andere gegevens gemakkelijk importeren via onze eenvoudig te gebruiken importmodule. Met deze module kunt u eenvoudig grote hoeveelheden gegevens invoeren in uw account.
Registreren

Hoe werkt RocketOffice voor mijn boekhouder/accountant?

U kunt met een paar klikken kiezen welke gegevens u met uw boekhouder of accountant wilt delen! Het bundelen van uw bonnen en het afdrukken van uw facturen behoort tot het verleden!
Registreren

Ik ben eigenaar van een bedrijf, waarom zou ik RocketOffice gebruiken?

RocketOffice is de toekomst van het digitale kantoor. Neem uw kantoor overal mee naar toe en maak uw bedrijf zo veelzijdig als RocketOffice zelf. Door gebruik te maken van onze vele functies, bespaart u tijd, geld en stress!
Registreren
Begin te werken met RocketOffice, gratis.

1 jaar volledig gratis!

12,50 per maand hierna.

Geen beperkingen
Geen downloads
Op elk apparaat

Registreer gratis